Elérkezett a csapatunk első karácsonya, hatalmas izgalommal készültünk az alkalomra, azonban az élet sajnos közbeszólt. Mivel mindannyian dolgozunk, az év végi hajrá megnehezítette számunkra, hogy nagyobb meglepetéssel kedveskedjünk nektek, de így is összekapartunk néhány apróságot!

Elhoztuk nektek a Sensei wa Bucchouzura Shite Yattekuru következő fejezetét, amelyben tovább folytatódnak Yura és Kaji kalandjai.

A Kyojinzoku no Hanayome következő fejezetét, amelyben Kouichi és Caius nagy lépésre szánják el magukat. (Na jó, Kouichi csak közepesre. Caiusnak a lépései is nagyobbak, nem csak a khmm…)

És egy extra meglepetéssel is készültünk. Lefordítottuk a Saezuru Tori wa Habatakanai: The clouds gather DVD-jéhez mellékelt Saezuru Doubutsu wa Yarushikanai! című minianime 5 extra részét, amelyből kiderül, hogy barátaink még mindig állati bajban vannak.

Fogadjátok őket sok szeretettel!

A Nanashi csapata kellemes karácsonyi ünnepeket kíván minden kedves látogatója számára!

Szólj hozzá!

“Kellemes karácsonyi ünnepeket!” bejegyzéshez 15 hozzászólás

  1. Boldog Karácsonyt! Köszönöm az egész éves munkátokat, nagyon színvonalas az oldal. Én már nagyon régóta vagyok bl rajongó, sok oldalt követtem már, és kevés az ilyen érdekes, változatos ,mint a tiétek. Tudom rengeteg erő, és idő kell egy ilyen oldal fenntartásához, szóval köszönöm, hogy rászánjátok a saját szabadidőtöket, és ilyen gyakran megleptek minket az újdonságokkal. 🙂

  2. Konbanwa Minasama!
    Rettentően hálás vagyok az ez évi munkátokért és szerény személyem is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kíván!
    Még csak egy éve, hogy belecsöppentem a BL világába, de nagyon kevés olyan oldalt találtam, ami rendszeresen töltene fel új ptojekteket (vagy egyáltalán működne az oldal). Hatalmas elismerésem Nektek és pihenjétek ki magatokat. ??❤

  3. Itt is szeretném kifejezni köszönetemet a Nanashi egész csapatának, hogy magatokat se kímélve, az év végi őrület ellenére is megörvendeztettek minket újabb és újabb részekkel.?‍♀️?
    Vigyázzatok magatokra, pihenjetek amennyit csak tudtok, töltsetek minél több időt a szeretteitekkel és legyetek jók! ?????
    Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! 🙂