Nyakunkon a karácsony…

A Csibék in Black tudomására jutott, hogy idén is egy műszárnyakkal felszerelt, csengőszóra megjelenő földönkívüli lény látogatja a rosszlányokat és a rosszfiúkat. De aggodalomra semmi ok, akik egész évben serényen látogatták weboldalunkat, azoknak nincs mitől tartania. Mindazonáltal előkészítettünk három szupertitkos BL fegyvereket tartalmazó csomagot, amelyeket még a 007-es ügynök is megirigyelhetne.

Nanashi karacsony 2021 ajandek

Ezeket a csomagokat fogjuk kisorsolni azon szorgos csibéink között, akik projektjeink során felszedett bölcsességükről egy rövid kvíz keretében tanúbizonyságot tesznek. Igyekszünk ezeket a védelmi csomagokat még karácsony előtt eljuttatni hozzátok, hogy a fa alá tehessétek a tökéletes hatás érdekében.

15 kérdésből 10-re kell helyesen válaszolni 2021. november 29-ig, hogy bekerülhessetek a kalapba. Két nyertes a VIP csibék csapatából, míg egy a többiek közül fog kikerülni. Ne felejtsétek el megadni az oldalon használt neveteket, hogy be tudjunk titeket azonosítani. Akik ezt elmulasztják, sajnos nem kerülnek be a sorsolásba.

Az átlagon felüli intelligenciát, isteni megérzést és hatalmas szerencsét igénylő kvízt megtaláljátok ITT.

Kéz- és lábtörést kíván a Csibék in Black csapata!

Szólj hozzá!

“Nyakunkon a karácsony…” bejegyzéshez 14 hozzászólás

  1. Köszönjük a lehetőséget. Hétvégén be is küldöm, de egyik két dolognak még utána kell olvasni/nézni mert elég szita az agyam és nem minden marad meg. Bár nem vagyok egy szerencsés alkat, ezért remélem majd megosztjátok később (miután célba értek) hogy mi van bennük.

  2. Még nagy szerencse hogy a karakterek nevei alapján be tudtam azonosítani a címeket!Bár volt pár kedvencem is közöttük amiknek álomból kelve is tudom a címét!❤️Kicsit hiányoltam a Here U Are, Geo mabeob sa geu baek so mahwákból kérdést! De így is el kellett gondolnom rajta, és tuti lett pár hibám de jól szórakoztam☺️??

  3. Nos 100%-os biztos nem lesz, mert volt amit ma régen láttam, vagy éppen olvastam közülük, de a szándék meg volt és nagyon élveztem ettől függetlenül!? És tudjátok, hogy van ez…a remény sose hal meg.? Minden résztvevőnek kellemes válasz adást és sok sikert a játékhoz! ?

  4. Hat, nem azt mondom, hogy könnyű volt, sokszor alaposan át kellett gondolnom a választ, de nagyon élveztem , köszönöm Nektek ezt a szuper kis kvízt. Most nagyon izgulok, hátha nyerek, még sosem sikerült, de hátha most … Ha meg nem, legalább játszottam egy jót . Szóval mindenképp már nyertem. ?

  5. Jó kis kérdéseket állítottatok össze. Remek ötlet volt, köszönöm a lehetőséget, hogy próbára tehettem az átlagon felüli intelligenciámat a yaoi témakörben. 😉 Most már csak kell bízni és áldozni kell Yaoi Kami-samában/nak! 😀