Sikerekben, animékben és mangákban gazdag boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Ajándékként pedig a Here U Are következő fejezetét hoztuk el nektek (olvasható ITT), illetve a régóta minket látogató kiscsibék tudják, hogy mire számíthatnak később. Igen, idén (jövőre) is érdemes visszanézni, hogy jól induljon az év.

Szólj hozzá!

“Boldog új évet!” bejegyzéshez 100 hozzászólás

  1. A csapat minden tagjának egészségben, boldogságban és mangákban/manhuákban és animékben gazdag új évet kívánok! Nem tudok elég hálás lenni a munkátokért, amit egész évben ugyanolyan lelkesedéssel végeztek, amivel feldobjátok és szebbé teszitek a mindennapjainkat. Remélem még sokáig lesztek nekünk.

  2. Először is szeretném megköszönni az eddigi munkátokat! A jövőre nézve kitartást mind a magánéletetekhez, mind az itteni munkátokhoz! Nagyon Boldog Új Évet kívánok nektek és minden olvasónak! Remélhetőleg kevesebb elvetemült olvasóval találkoztok majd és bízom benne, hogy nem keserítik megint meg a mindennapjaitokat. Előre is köszönöm az újabb igényes munkákat, csemegéket, meglepiket!
    Most pedig mindeki fújja ki a fáradt gőzt, és vegyen magához némi alkoholt és szórakozzon egy jó nagyot!
    B.U.É.K!

  3. Köszönöm szépen az ez éves (na meg az új évben várható) munkátokat is és azt, hogy a sok negatív dolgok mellet még kitartottatok és nem adtátok fel🥰 Nektek és mindenkinek Boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok!☺😘❤❤