Sziasztok!

Angol nyelvi lektort keresnénk új projektekhez. Mindenképpen olyan személyt várunk köreinkbe, aki egyaránt jól beszél angolul és magyarul is, mert egy lektor nem helyesírást ellenőriz, hanem aktív részese a projekteknek. Ehhez pedig szükséges, hogy rendesen értse az angol szöveget, meg tudja fogalmazni a javaslatait és lássa a kifejezések közötti árnyalatnyi különbségeket.

Projektjeink természete miatt nagyon szigorúan vesszük a 18 éves korhatárt, és kifejezetten szívesen látjuk az idősebb korosztályt – csapatunk leginkább dolgozó felnőttekből áll.

Mindenképpen olyan személyt keresünk, aki tud csapatban dolgozni, lehet rá számítani hosszú távon is és velünk tud pörögni. (Magyarul hetente fixen több órát is ránk tud szánni, nem havonta egyszer jelentkezik be.)

A jelentkezőket meg fogjuk kérni, hogy fordítsanak le egy általunk kiadott szöveget, illetve egy három hónapos próba/összeszokási időszak is van, hogy lássuk, tudunk-e együtt dolgozni.

Amennyiben magadra ismertél, kérlek, írj nekünk a [email protected] e-mailcímen. (Igyekszünk minél előbb válaszolni, de dolgozó felnőttek vagyunk, így előfordulhatnak késések.)

U.i.: Mivel az oldalunk non-profit és ingyen teszi megtekinthetővé a munkáit, sajnos fizetést adni nem tudunk… (Még mielőtt valaki megint megkérdezi…)

Szólj hozzá!