Sziasztok!

Bizonyára mindannyian hallottatok az új LMTQ törvényről. Habár egyelőre még csak az Országgyűlés szavazta meg és nincs kihirdetve, sajnos nem sok esélyét látjuk, hogy ne kerüljön bevezetésre. (Reméljük, hogy tévedünk…)

Ezért ahogy észrevehettétek, a problémákat megelőzendően felhagytunk a Facebookos posztolással, mivel ott nem tudjuk ellenőrzni, hogy ki tekinti meg, amit kiteszünk. Erre jelen pillanatban csak a Discord nyújt lehetőséget, hiszen ott mindenkinek lehetősége nyílhat nyilatkozni arról, hogy a megtekinteni kívánt tartalom megfelel-e az életkorának.

Ezt a lehetőséget kihasználva hozzáférést adunk nektek saját szerverünkhöz, ahol a csapatunk eddig is a közösségi életét élte – zárt ajtók mögött. Itt létrehoztunk nektek egy csatornát, ahová a frisseket mindig kiposztoljuk, és természetesen beszélgetni is lehet velünk.

Ez jó megoldás lehet azoknak is, akik nem kívánnak társalogni, hiszen bizonyos csatornákat le lehet némítani, és így nem zavar titeket a folyamatos pittyegés, ha valahol éppen nagyon belemerülünk.

Természetesen ez csak egy opció, sokan a Facebookunkat sem használtátok. Mindazonáltal szerettük volna megadni a lehetőséget azoknak, akik élni kívánnak vele.
A csatlakozáshoz nem kell mást tennetek, csak a képre kattintani. 🙂

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!