Gyakran Ismételt Kérdések

A mangaolvasónk egy úgynevezett “lusta betöltődéses” technikával működik, és csak akkor jeleníti meg a képeket, amikor elérsz odáig. Ennek köszönhetően sokat csökken a fejezetek betöltési ideje, és kevesebbet kell várnotok az olvasásra.

Ha nem látsz minden oldalt, előfordulhat, hogy még nem jelent meg minden. De az is lehet, hogy menet közben megszakadt egy pillanatra az internetkapcsolatod, ezért nem tölti tovább.

Frissítsd az oldalt, és a probléma valószínűleg megoldódik.

Eddig is szép számban kaptunk megkereséseket, és mindenki túlélte, aki írt nekünk. (Legalábbis nem tudunk róla, hogy bárki is belehalt volna…) xD

Természetesen továbbra is örülünk az ajánlásoknak, azonban azzal tisztában kell lennetek, hogy már most is jóval hosszabb a tervezettek sora, mint amit az oldalon láttok kiírva.

És habár igyekszünk a kéréseknek is eleget tenni, azért szeretnénk azt IS fordítani, ami a mi szívünk csücsije. A fordítások sorrendjét az határozza meg, hogy hányan kérték, és hogy mi mennyire szeretjük az adott alkotást.

Kaptunk már ezzel kapcsolatban megkeresést. Köszönjük, hogy segíteni próbáltok, viszont valószínűleg megvolt az oka annak, hogy nem értettünk egyet az angol fordítással. Mondjuk, mert az nem volt helyes… Amennyiben az angol feliratnak jobban hisztek, nem kötelező a mi fordításunkat nézni. A legtöbb csapat kizárólag az angol felirat alapján fordít, amennyiben abban jobban bíztok, nyugodtan nézzétek őket. 😊 Nem fogunk megsértődni.

Amikor készen vagyunk vele. Ahhoz képest, hogy milyen kevesen vagyunk, szerintem nem lehet panasz a gyakoriságra. Higgyétek el, hogy mindenki erején felül teljesít, de a varázslókat más csapatban találjátok…

A minőséget fontosabbnak tartjuk a mennyiségnél és a gyorsaságnál, vannak bőven mások, akik csak a darabszámra és a hype-ra mennek. Mi inkább igyekszünk rendesen utánanézni a szakszavaknak, javítani az angol félrefordításokat, mint hogy egy „jólvanazúgy” fordítást kitegyünk.

Ha kevesled, amit kapsz, szívesen látunk a csapattagok között. Gyere és segíts, hogy több tartalmat tudjunk kirakni.

Rengeteg böngésző létezik rengeteg beállítással és kiegészítővel. A technológia fénysebességgel fejlődik, ezért előfordulhat, hogy az a böngésző, azzal a beállítással, amit korábban használtál, egyik percről a másikra nem működik. A videókat a Chrome, FireFox és Safari legfrissebb verziója alatt ellenőrizzük, sajnos mindenért felelősséget vállalni nem tudunk.

Ráadásul az online lejátszást nagyban befolyásolja az interneted sebessége is. Előfordulhat, hogy nincs elég sávszélességed ahhoz, hogy a videó elinduljon. Ez megint olyasmi, amivel sajnos mi nem tudunk mit kezdeni.

Amennyiben ezeket leellenőrizted, és a videó még mindig nem működik, kérlek, írj nekünk a [email protected] címen vagy ITT. A csevegőben hagyott üzeneteket nem minden esetben vesszük észre, csak ha éppen arra járunk, és a videó alatt hagyott „ez nem működik” bejegyzésekkel megint csak nem tudunk mit csinálni. Szükségünk van további részletekre, hogy mi a baj pontosan, hogy mit próbáltál eddig, hogy mik a körülmények. Nem vagyunk varázslók, ennyiből sajnos nem fogjuk tudni megoldani a problémákat.

Ha nem akarsz ilyen részletek átadásával foglalkozni, akkor javaslom, hogy töltsd le az animét, vagy nézd meg az Indavideón, ahol a legtöbb munkánk szintén elérhető.

Animéket a következő oldalon tudsz letölteni a feliratainkhoz:
https://nyaa.si/
https://subsplease.org/

Az utóbbi időben sok problémát tapasztaltunk az Erai-raws-os videókkal, azok használatát inkább nem javasoljuk.

Telepítetted a mappában lévő fontokat? A lejátszás előtt az új fontokat be kell másolni a Windows/Fonts mappába, különben a lejátszó nem ismeri fel.

Sajnos a különböző lejátszóprogramok néha máshogy kezelik a feliratok formázását, ezért ha az csúszik, próbáljátok meg más programmal. Alapvetően a https://mpc-hc.org/ oldalán letölthető Media Player Classicot javasoljuk, vagy a https://www.videolan.org/ oldalán letölthető VLC Media Playert.

Írj nekünk a [email protected] címen, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook csatornánkon keresztül. 😊

error: Védett tartalom!