Gyakran Ismételt Kérdések

A csapatunk a továbbiakban nem teljesít kívánságokat, kérlek, ne keressetek minket ezzel kapcsolatban.

Kaptunk már ezzel kapcsolatban megkeresést. Köszönjük, hogy segíteni próbáltok, viszont valószínűleg megvolt az oka annak, hogy nem értettünk egyet az angol fordítással. Mondjuk, mert az nem volt helyes… Amennyiben az angol feliratnak jobban hisztek, nem kötelező a mi fordításunkat nézni. A legtöbb csapat kizárólag angol felirat alapján fordít, amennyiben abban jobban bíztok, nyugodtan nézzétek őket. Nem fogunk megsértődni.

Rengeteg böngésző létezik rengeteg beállítással és kiegészítővel. A technológia fénysebességgel fejlődik, ezért előfordulhat, hogy az a böngésző, azzal a beállítással, amit korábban használtál, egyik percről a másikra nem működik. A videókat a Chrome, FireFox és Safari legfrissebb verziója alatt ellenőrizzük, sajnos mindenért felelősséget vállalni nem tudunk.

Ráadásul az online lejátszást nagyban befolyásolja az interneted sebessége is. Előfordulhat, hogy nincs elég sávszélességed ahhoz, hogy a videó elinduljon. Ez megint olyasmi, amivel sajnos mi nem tudunk mit kezdeni.

Amennyiben ezeket leellenőrizted, és a videó még mindig nem működik, kérlek, írj nekünk a [email protected] címen vagy ITT. A videó alatt hagyott „ez nem működik” bejegyzésekkel nem tudunk mit csinálni. Szükségünk van további részletekre, hogy mi a baj pontosan, hogy mit próbáltál eddig, hogy mik a körülmények. Nem vagyunk varázslók, ennyiből sajnos nem fogjuk tudni megoldani a problémákat.

Ha nem akarsz ilyen részletek átadásával foglalkozni, akkor javaslom, hogy töltsd le az animét, vagy nézd meg az Indavideón, ahol a legtöbb munkánk szintén elérhető.

Animéket a következő oldalon tudsz letölteni a feliratainkhoz:
https://nyaa.si/
https://subsplease.org/

Az utóbbi időben sok problémát tapasztaltunk az Erai-raws-os videókkal, azok használatát inkább nem javasoljuk.

A lejátszás előtt az új fontokat telepíteni kell (vagy be kell másolni a Windows/Fonts mappába), különben a lejátszó nem ismeri fel.

Sajnos a különböző lejátszóprogramok néha máshogy kezelik a feliratok formázását, ezért ha az csúszik, próbáljátok meg más programmal. Alapvetően a https://mpc-hc.org/ oldalán letölthető Media Player Classicot javasoljuk.

Sajnos a mi csapatunkat sem kímélik a lopások, több projektünk is tolvajok prédájává vált. Ezért a csapatunk úgy döntött, hogy az animék/feliratok letöltését nem minden projektnél teszi lehetővé.

Írj nekünk a [email protected] címre, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook csatornánkon keresztül. 😊