You dont have javascript enabled! Please enable it!

Gyakran Ismételt Kérdések

A mangaolvasónk egy úgynevezett “lusta betöltődéses” technikával működik, és csak akkor jeleníti meg a képeket, amikor elérsz odáig. Ennek köszönhetően sokat csökken a fejezetek betöltési ideje, és kevesebbet kell várnotok az olvasásra.

Ha nem látsz minden oldalt, előfordulhat, hogy még nem jelent meg minden. De az is lehet, hogy menet közben megszakadt egy pillanatra az internetkapcsolatod, ezért nem tölti tovább.

Frissítsd az oldalt, és a probléma valószínűleg megoldódik.

Tudj meg többet rólunk.
Az aktuális tagfelvételről bejegyzésben értesítünk mindenkit. Ha nincs kint felhívás, akkor nem veszünk fel új tagokat.

A csapatunk a továbbiakban nem teljesít kívánságokat, kérlek, ne keressetek minket ezzel kapcsolatban.

Kaptunk már ezzel kapcsolatban megkeresést. Köszönjük, hogy segíteni próbáltok, viszont valószínűleg megvolt az oka annak, hogy nem értettünk egyet az angol fordítással. Mondjuk, mert az nem volt helyes… Amennyiben az angol feliratnak jobban hisztek, nem kötelező a mi fordításunkat nézni. A legtöbb csapat kizárólag az angol felirat alapján fordít, amennyiben abban jobban bíztok, nyugodtan nézzétek őket. Nem fogunk megsértődni.

Rengeteg böngésző létezik rengeteg beállítással és kiegészítővel. A technológia fénysebességgel fejlődik, ezért előfordulhat, hogy az a böngésző, azzal a beállítással, amit korábban használtál, egyik percről a másikra nem működik. A videókat a Chrome, FireFox és Safari legfrissebb verziója alatt ellenőrizzük, sajnos mindenért felelősséget vállalni nem tudunk.

Ráadásul az online lejátszást nagyban befolyásolja az interneted sebessége is. Előfordulhat, hogy nincs elég sávszélességed ahhoz, hogy a videó elinduljon. Ez megint olyasmi, amivel sajnos mi nem tudunk mit kezdeni.

Amennyiben ezeket leellenőrizted, és a videó még mindig nem működik, kérlek, írj nekünk a [email protected] címen vagy ITT. A videó alatt hagyott „ez nem működik” bejegyzésekkel nem tudunk mit csinálni. Szükségünk van további részletekre, hogy mi a baj pontosan, hogy mit próbáltál eddig, hogy mik a körülmények. Nem vagyunk varázslók, ennyiből sajnos nem fogjuk tudni megoldani a problémákat.

Ha nem akarsz ilyen részletek átadásával foglalkozni, akkor javaslom, hogy töltsd le az animét, vagy nézd meg az Indavideón, ahol a legtöbb munkánk szintén elérhető.

Animéket a következő oldalon tudsz letölteni a feliratainkhoz:
https://nyaa.si/
https://subsplease.org/

Az utóbbi időben sok problémát tapasztaltunk az Erai-raws-os videókkal, azok használatát inkább nem javasoljuk.

Telepítetted a mappában lévő fontokat? A lejátszás előtt az új fontokat telepíteni kell (vagy be kell másolni a Windows/Fonts mappába), különben a lejátszó nem ismeri fel.

Sajnos a különböző lejátszóprogramok néha máshogy kezelik a feliratok formázását, ezért ha az csúszik, próbáljátok meg más programmal. Alapvetően a https://mpc-hc.org/ oldalán letölthető Media Player Classicot javasoljuk.

2021. augusztusában az LMBTQ törvény miatt kénytelenek voltunk korlátozásokat bevezetni. Amennyiben nem látod a keresett tartalmat, az azt jelenti, hogy már nagyon rég nem jártál nálunk még nem kértél hozzáférést a tartalomhoz. Olvasd el EZT a bejegyzést, hogy mi a teendő.

Sajnos a mi csapatunkat sem kímélik a lopások, egyik projektünk tolvajok prédájává vált. Ezért a csapatunk úgy döntött, hogy az animék/feliratok letötését nem alanyi jogon teszi lehetővé mindenki számára. (Erről bejegyzésben értesítettünk mindenkit, amely ITT megtekinthető.) Amennyiben hozzá szeretnétek férni az általunk fordított animék videóinak és/vagy feliratainak letöltéséhez, írjatok nekünk a [email protected] címre. Ezzel próbáljuk kicsit védeni magunkat, és lekövetni, hogy kitől kerülhetnek ki a jövőben a projektjeink.

Írj nekünk a [email protected] címen, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook csatornánkon keresztül. 😊

error: Védett tartalom!