Hamis e-mail címek és többszörös fiókok

Az utóbbi időben egyre többször előfordul, hogy emberek hamis és ideiglenes e-mail címekkel regisztrálnak fel az oldalra, vagy több fiókot is létrehoznak. Nyomatékosan kérek mindenkit, hogy ne tegye! Egy normális csapat vagyunk, még csak reklámok sincsenek nálunk, folyamatosan felügyeljük, hogy nem vírusos-e az oldalunk, és több védelmi vonalunk is van mind a WordPress, mind a szerver felől.

Ne alacsonyítsatok le minket huszadrangú pornóoldalakhoz! Ha nem vagytok képesek normális fiókot létrehozni vagy normális e-mail címet megadni, akkor ne olvassatok nálunk!

Petrababa, ez leginkább neked szól. (Bár sajnos nem csak nálad tapasztalom, de eddig te vagy a legerőszakosabb…) Igen, töröltem az összes fiókodat, és igen, törölni is fogom. Az e-mail címeidről messziről bűzlik, hogy hamisak. Amennyiben olvasni akarsz nálunk, tisztelj meg minket azzal, hogy valós címmel regisztrálsz. Az, hogy meg lehet adni a jelszót a regisztrálás során, nem azért van, hogy átvágjatok minket, hanem hogy megkönnyítsük a dolgotokat.

Ha nem sikerül ezen csekély kérésnek eleget tenni, meghívóssá fogjuk tenni az oldalt, vagy valami más módon korlátozni új látogatók regisztrálását.

/Netima/

Szólj hozzá!

“Hamis e-mail címek és többszörös fiókok” bejegyzéshez 16 hozzászólás

  1. Az komoly :0
    Sose fogom megérteni miért csinál valaki ilyet egy teljesen korrekt és jó oldalon :/
    én még a fura oldalakra is a jó e-mailem használom, vagy ezt vagy a másikat ha túl hivatalos dolog és csak méregetnek ezért, mert túl logikátlannak tartják xD

    Ez egy nagyon is minőségi oldal, minőségi munkákkal , meg áll az ész ..némely ember csak …

  2. Nem értem az okát. Nagyon szeretném megtudni, de egyszerűen akár hogy is töröm a fejem, akkor sem értem. A munkátokat viszont nagyon köszönöm. Nekem Ti vagytok A CSAPAT!! Mindig igényes és profit munkát adtok ki a kezeitek közül és nem utolsó sorban nem a sablon sztorikat hozzátok el nekünk!

  3. Én meg csak örülök, hogy hosszú idő után rátaláltam erre az oldalra és könnyen tudtam regisztrálni. Nagyon köszi a befogadásért, el nem tudom képzelni, hogy élhet vissza valaki ezzel pedig rengeteg munkátok van benne. Nagyon szuper az oldal, jók a fordítások és telefonról is jól olvashatók imádom