Sziasztok!

Mint látjátok, megint alakultunk kicsit. Továbbra is számítani lehet arra, hogy időnként kisebb vagy nagyobb módosítások lesznek az oldalon, mert ahogy egy kedves webszerkesztő ismerősöm mondta, egy weboldal soha nincs kész. Ötletek jönnek, mennek, néhányat tesztelünk, de hogy mi marad véglegesen, arra csak az idő adhatja meg a választ.

Ha már lehetőségünk van arra, hogy kicsit flexibilisebbek legyünk – mivel saját magunknak csinálunk mindent – akkor élni fogunk vele, és folyamatosan fejlesztjük tapasztalataink és visszajelzéseitek alapján.

A mostani alkalommal egy könnyű, keresgélés nélküli projektlap elérést találtunk ki nektek az aktív projektekhez, hogy aki esetleg nem az aktuális részt/fejezetet keresné, az is könnyen megtalálja az előzőeket.

Továbbá a tennivalók hosszú listáján végre elérkeztünk ahhoz is, hogy a csevegővel foglalkozzunk kicsit, úgyhogy a jobb oldali sávban ezek után sok szeretettel várjuk rövidebb-hosszabb bejegyzéseiteket. Nem harapunk… Tényleg…

Megcsináltunk a magunk kis tesztjét, végigmentünk az oldalakon, de ha esetleg mégis hibát tapasztalnátok valahol, jelezzétek kérlek, hogy javítani tudjuk.

Reméljük, hogy az újdonságok mindenki tetszését elnyerik. 🙂

“Helyzetjelentés” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom