A csapat többszöri nekifutás után 2020 februárjában alakult azzal a céllal, hogy minőségi fordításokkal örvendeztesse meg az olvasókat és a nézőket. Portfóliónkban nem csak animék, de donghuák, aenik, azon felül mangák, manhuák, manhwák, webtoonok és regények is helyet kapnak. Műfajilag sem kívánjuk behatárolni magunkat, bármivel foglalkozunk, ami megtetszik, legyen az BL, fantasy, vígjáték vagy romantikus mű.

Ismeritek a mondást, jó munkához idő kell…
Éppen ezért mi nem is a spídszábosok táborát gyarapítjuk, azonban igyekszünk fordításainkat a lehető legkorábban, lehetőleg pár napon /egy héten/ belül elhozni nektek.

Ugyanakkor nem vagyunk hájpszábosok sem, oldalunkon nem az éppen aktuális kedvencet fogjátok megtalálni. Igyekszünk felkutatni a rejtett gyöngyszemeket és azzal foglalkozni, amivel más nem.

Egy anime esetében általában több alapanyagból is dolgozunk (regény, manga) néhány tagunk japánról igyekszik javítani a félrefordított feliratokat, alaposan utánanézünk és szükség esetén magyarázatokkal látjuk el a felmerülő idegen szavakat és kifejezéseket, időnként pedig érdekességeket is fűzünk egy-egy adott projekthez. 

Oldalunkon feliratletöltés, videómegtekintés és saját mangaolvasó is elérhető, hogy ne csak a fordításaink, hanem a videóink és mangáink képi minősége is átlagon felüli legyen. A projektjeinkhez szükséges angol és japán feliratainkat és mangáinkat saját magunk vásároljuk, elkerülve az elég gyakran katasztrofális fanfordításokat és minőségileg vállalhatatlan szkeneket.

Projektjeink során szorosan összedolgozunk és szükség esetén besegítünk egymásnak. Kihasználjuk, hogy különbözőek vagyunk, máshogy látunk dolgokat, másban vagyunk jók, tanulunk egymástól és folyamatosan fejlődünk. Ezzel egy olyan csapatot alkotva, akik tagjai számíthatnak egymásra nem csak a közös munka során, de a mindennapi életben is. Szorosabb kapcsolatot ápolunk nem csupán néhány magyar, de néhány angol csapattal is, ennek hála olyan projekteket is el tudunk hozni, amelyek jelenleg még angolul sem elérhetők.

Szeretünk pörögni, beszélgetni, kitárgyalni egy-egy művet, az együtt töltött idő alatt a pozitív dolgokra koncentrálni és színt vinni az életünkbe!

Csapattagok

Arhenna

Arhenna

Aloha mindenkinek! Már tojáskorom óta nagy animerajongó vagyok. Ahogy tört fel a körülöttem húzódó kis burok, úgy ismerkedtem meg a mangák/animék szaftosabb oldalával. És végül megtaláltam a helyem a yaoi világában, ami az elején csak néha-néha tört fel, majd végül eluralkodott ártatlan kis lelkemen, s végül teljes sötétségbe burkolt. Ekkor született meg a jelenlegi perverz énem, aki nem hátrál meg semmitől. Jelenlegi céljaim között áll, hogy ezen szenvedélyes és édes sötétséget minden hozzám hasonlóval megosszam a lehető legjobb módon. Gyengéim az omegaverse-hez tartozó művek… Egyszerűen imádom az omegák és alfák szenvedését egymás közelében…. Kicsit eltértem a lényegtől…. Bocsi…. A lényeg az, hogy mindenevő vagyok, nincs olyan, amit nem vesz be a gyomrom (vagy csak nagyon kevés), ezáltal rengeteg olvasok és nem csak webtoonokat, hanem BL és slash könyveket is.
EdFruzs

EdFruzs

Valami mindig volt/van, amire elherdálom a szabadidőmet (meg néha azt is, ami nem szabad…). Most épp a koreai és japán drámasorozatok, ezzel együtt – elsősorban japán, de mellettük koreai – mangák, webtoonok és animék forognak az agyamban. Ezek nézésével, olvasásával tudom leginkább legyűrni a hétköznapok egyformaságát. Menthetetlenül romantikus vagyok, ez lényeges. Imádom a sok-sok bonyodalom és izgalom után bekövetkező boldog befejezést; most épp a BL a kedvenc műfajom, ami nem fukarkodik a fenti elemekkel. És lehetek őszinte? Leszek. Lenyűgöznek a gyönyörűen rajzolt férfi karakterek. Ez a gyengém, na.
Halhatatlan Halandó

Halhatatlan Halandó

Sziasztok! Az Animax már 4 évesen beszippantot, de mangákat csak 15 éves korom óta olvasok. Rajzolni mindig is szerettem, bár már jópár éve csak digitálisan alkotok. (A profilképemet is én rajzoltam.) Nagyon el tudok merülni az apró részletekben, s néha még a legutolsó kis pixelben is. A tisztítás csak így teljesen random jött (leginkább Selena érdeme az egész), mert amúgy nem vagyok valami BL fan, viszont szeretek olyasmivel foglalkozni, amivel másnak örömet okozok.

Netima

Netima

 Főgeci és Vércsibe. 

Netta

Netta

Sziasztok! Kiskoromtól kezdve könyvmoly vagyok, olyan szinten, hogy még 50 évig vígan olvasgatok, mert már most olyan hosszú a könyvlistám. 😀 A mangákkal, animékkel 9 éve kezdtem el ismerkedni, a BL, slash vonal pedig körülbelül 6 éve van jelen az életemben. Érdekel a keleti kultúra, koreaiul pedig mindenképpen meg fogok tanulni, mert beszippantott a doramák világa és nem hajlandó megszabadulni tőlem. Egyenlőre ennyi, szóval Fighting! 😊

Nigi

Nigi

Sziasztok! Egészen általános sulis korom óta rengeteget olvasok/olvastam, ahogy kedvem és időm engedte. Majd később rákaptam a sorozatokra és ez az út vezetett valahogyan az animék és a mangák felé. Következett a japán kultúra és vele együtt a nyelv is, így ezt tanulgatom a szabadidőmben. De ugyanúgy nagyon érdekel még a manhwa és a manhua. Leginkább a thriller/horror, yaoi, dráma félék érdekelnek, de bármit elolvasok és megnézek.

Rebecca

Rebecca

Sziasztok! Már régóta érdekelnek a könyvek, zenék és a filmek. Ha ki szeretnék kapcsolódni akkor ezek azok a tevékenységek, amik teljesen kikapcsolnak a hétköznapokból. Kb. 1 éve kezdtem el thaiföldi, koreai és japán sorozatokat, drámákat nézni. S vele együtt a kultúrájukkal zenéjükkel megismerkedni, s elvarázsolt a világuk.

Selena

Selena

Sziasztok! Még tojáshéj volt a fenekem, amikor beszippantott az animék világa, és azóta se ereszt. Noha már a szabadidőm zömét inkább írással és olvasással töltöm ki. Hogy mi volt az első bl animém és mangám, erre nem tudom a választ, régi történet, de hogy még sok lesz a listámon, ebben egészen biztos vagyok. Gondolom, senkinek nem okozok meglepetést azzal, hogy a HOB az én szívem csücske. Olvastam jókat és olvasni fogok még, amiket imádni fogok, amiknek megélem a rajongás tüzét, de ez a történet nyolcszáz lakat alá zárta magát, mint legkedvesebb – több okból is, amiket képes lennék oldalakon át fejtegetni… Bl rajongóként az egyik, ha nem a legnagyobb tragédiám, hogy vagy tíz éve várom, hogy Onodera Ritsu kimondja azt a bizonyos szót, amit azt hiszem, nem fogok megélni, khm.

Szaszilla

Szaszilla

Sziasztok! Hosszabb – rövidebb ideig, mindig is jelen volt/van az életemben a manga és az anime. Erre az oldalra is úgy keveredtem, hogy egy mangát kerestem, és végül itt ragadtam. Mikor láttam, hogy segítséget keresnek, gondoltam így viszonozhatom egy kicsit a sok munkát, amit a csibék ebbe az oldalba fektettek. Remélem sokáig fogunk még együtt dolgozni! 🙂

Csapatok, akik megtiszteltek minket a csatlakozással: