A csapat többszöri nekifutás után 2020 februárjában alakult azzal a céllal, hogy a lehetőségeihez mérten minőségi fordításokkal örvendeztesse meg az olvasókat és a nézőket. Portfóliónkban nem csak animék, de donghuák, aenik, azon felül mangák, manhuák, manhwák, webtoonok és regények is helyet kapnak. Műfajilag sem kívánjuk behatárolni magunkat, bármivel foglalkozunk, ami megtetszik, legyen az BL, fantasy, vígjáték vagy romantikus mű.

A fordítás elsősorban angolról történik, ám tagjaink között akadnak németül beszélők és japánul tanulók is, ezért előfordul, hogy az angol szöveget ezen nyelvekből javítjuk.

Projektjeink során szorosan összedolgozunk és szükség esetén besegítünk egymásnak. Kihasználjuk, hogy különbözőek vagyunk, máshogy látunk dolgokat, másban vagyunk jók, tanulunk egymástól és folyamatosan fejlődünk. Ezzel egy olyan csapatot alkotva, akik tagjai számíthatnak egymásra nem csak a közös munka során, de a mindennapi életben is.

Szeretünk pörögni, beszélgetni, kitárgyalni egy-egy művet, az együtt töltött idő alatt a pozitív dolgokra koncentrálni és színt vinni az életünkbe!

Csapattagok

Hana

Már jó pár éve elvarázsolt Japán és az anime világa, így ízig-vérig otakunak vallom magam!:grin: BL, illetve GL mangákat/manhwákat orrvérzésig tudok olvasni, szóval nagy örömömre szolgál, hogy segíthetek a fordításban.

HKoiji

Én több mint 20 esztendeje vagyok animerajongó. Kb ugyanennyi ideje rajongok a BL-ért. Ezen kívül a fantasyért örülök még meg nagyon. Ha pedig a kettő együtt van, akkor teljes rajongásomat élvezheti az adott mű.

Myne

Szeretem a mangákat és animéket.
Legtöbbször BL, krimi vagy fantasy témában keresgélek.
Nagyon érdekel a keleti kultúra, különösen Japán.

Netima

Huszonvalahány éve animerajongó, vérbeli fujoshi és hívő yaoista, never-ending shounen fight animék imádója, gyakorló mangaolvasó és drama CD fanatikus. Angliában élő Japánba vágyó, lelkes kultúra és nyelv rajongó. 

Netta

Sziasztok! Kiskoromtól kezdve könyvmoly vagyok, olyan szinten, hogy még 50 évig vígan olvasgatok, mert már most olyan hosszú a könyvlistám. 😀 A mangákkal, animékkel 5 éve kezdtem el ismerkedni, a BL, slash vonal pedig körülbelül 3 éve van jelen az életemben. Érdekel a keleti kultúra, koreaiul pedig mindenképpen meg fogok tanulni, mert beszippantott a doramák világa és nem hajlandó megszabadulni tőlem. 🤣 Egyenlőre ennyi, szóval Fighting! 😊

Rika

10+ éve rajongok mindenért ami Japánhoz köthető, és nagyjából 5-6 éve vagyok vérbeli fujoshi. Azóta sikerült rengeteg mangát olvasnom, és animét néznem, szerintem a világ ideje nem lenne elég nekem. A fehér hajú anime / manga karakterekbe szerelmes vagyok a végletekig – de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. :wink: Olyannyira beszippantott ez a világ, hogy a teljes bal karomat is képes voltam feláldozni az Akatsukinak: Itachi, Orochimaru, Pain és Deidara dísziti. #sorrynotsorry

Satoki

Sziasztok! Már egy ideje animéket fordítgatok, amikor időm engedi, hobbi céljából, és azért is, hogy ezzel is fejlesszem az angol szókincsemet. A kedvenceim a horror, a thriller, valamint a természetfeletti témával foglakozó sorozatok. Ezen kívül nagyon szeretem a shounen-ait és a yaoit is, de nagyjából minden jöhet aminek megfog a témája vagy szép a grafikája.

Sticky

Sziasztok! Engem az animék világa már csepp gyermekként megfertőzött. Mikor a szüleim beléptek a helyi videótékába már tudták, hogy az Ezüst nyíl tuti lekerül polcról. Utána jött az Animax és utódai. Viszont telhetetlen voltam így elkezdtem kutatni az internet bugyraiban és elém tárult ez a fantasztikus világ. Egyre több animét ismertem, néztem meg, rengeteg mangát olvastam. Az elsők között volt a Junjou Romantica, ami még mindig örök kedvenc. Szóval korán belecsaptam a lecsóba és bele is ragadtam.

error: Védett tartalom!