You dont have javascript enabled! Please enable it!

A csapat többszöri nekifutás után 2020 februárjában alakult azzal a céllal, hogy minőségi fordításokkal örvendeztesse meg az olvasókat és a nézőket. Portfóliónkban nem csak animék, de donghuák, aenik, azon felül mangák, manhuák, manhwák, webtoonok és regények is helyet kapnak. Műfajilag sem kívánjuk behatárolni magunkat, bármivel foglalkozunk, ami megtetszik, legyen az BL, fantasy, vígjáték vagy romantikus mű.

Ismeritek a mondást, jó munkához idő kell…
Éppen ezért mi nem is a spídszábosok táborát gyarapítjuk, azonban igyekszünk fordításainkat a lehető legkorábban, lehetőleg pár napon /egy héten/ belül elhozni nektek.

Ugyanakkor nem vagyunk hájpszábosok sem, oldalunkon nem az éppen aktuális kedvencet fogjátok megtalálni, mi nem a nézettségért fordítunk. (Ha valaki ezt keresi, annak sajnos nem mi vagyunk a csapata.) Igyekszünk felkutatni a rejtett gyöngyszemeket és azzal foglalkozni, amivel más nem.

Nálunk sosem történik automatikus, vagy hasracsapás-szerű fordítás, egy anime esetében általában több alapanyagból is dolgozunk (regény, manga) néhány tagunk japánról igyekszik javítani a félrefordított feliratokat, alaposan utánanézünk és szükség esetén magyarázatokkal látjuk el a felmerülő idegen szavakat és kifejezéseket, és időnként érdekességeket is fűzünk egy-egy adott projekthez. Továbbá animéink rendesen formázva vannak, még angol fordítás hiányában is, hála japános tagjainknak.

Oldalunkon feliratletöltés, videómegtekintés és saját mangaolvasó is elérhető, hogy ne csak a fordításaink, hanem a videóink és mangáink képi minősége is átlagon felüli legyen. A projektjeinkhez szükséges angol és japán feliratainkat és mangáinkat saját magunk vásároljuk, elkerülve az elég gyakran katasztrofális fanfordításokat és minőségileg vállalhatatlan szkeneket.

Projektjeink során szorosan összedolgozunk és szükség esetén besegítünk egymásnak. Kihasználjuk, hogy különbözőek vagyunk, máshogy látunk dolgokat, másban vagyunk jók, tanulunk egymástól és folyamatosan fejlődünk. Ezzel egy olyan csapatot alkotva, akik tagjai számíthatnak egymásra nem csak a közös munka során, de a mindennapi életben is. Szorosabb kapcsolatot ápolunk nem csupán néhány magyar, de néhány angol csapattal is, ennek hála olyan projekteket is el tudunk hozni, amelyek jelenleg még angolul sem elérhetők.

Szeretünk pörögni, beszélgetni, kitárgyalni egy-egy művet, az együtt töltött idő alatt a pozitív dolgokra koncentrálni és színt vinni az életünkbe!

Csapattagok

EdFruzs

EdFruzs

Valami mindig volt/van, amire elherdálom a szabadidőmet (meg néha azt is, ami nem szabad…). Most épp a koreai és japán drámasorozatok, ezzel együtt – elsősorban japán, de mellettük koreai – mangák, webtoonok és animék forognak az agyamban. Ezek nézésével, olvasásával tudom leginkább legyűrni a hétköznapok egyformaságát. Menthetetlenül romantikus vagyok, ez lényeges. Imádom a sok-sok bonyodalom és izgalom után bekövetkező boldog befejezést; most épp a BL a kedvenc műfajom, ami nem fukarkodik a fenti elemekkel. És lehetek őszinte? Leszek. Imádom a gyönyörűen rajzolt férfi karaktereket.. Ez a gyengém, na.
Murachin

Murachin

Halihó! Már egészen kicsi koromtól vonzott az animék világa, de tudatosan 6 éve nézem őket. Vegyes ízlésem kiemelkedő pontjait képezik a shounen-ai/yaoi, a sport, az idol, valamint a shounen-darabok~ A keleti kultúra szerelmeseként több nyelvet is elsajátítottam legalább alapszinten, valamint lelkes visual novel-játékosnak és cosplayernek vallom magam.

Netima

Netima

 Főgeci és Vércsibe. 

Netta

Netta

Sziasztok! Kiskoromtól kezdve könyvmoly vagyok, olyan szinten, hogy még 50 évig vígan olvasgatok, mert már most olyan hosszú a könyvlistám. 😀 A mangákkal, animékkel 8 éve kezdtem el ismerkedni, a BL, slash vonal pedig körülbelül 5 éve van jelen az életemben. Érdekel a keleti kultúra, koreaiul pedig mindenképpen meg fogok tanulni, mert beszippantott a doramák világa és nem hajlandó megszabadulni tőlem. Egyenlőre ennyi, szóval Fighting! 😊

Nigi

Nigi

Sziasztok! Egészen általános sulis korom óta rengeteget olvasok/olvastam, ahogy kedvem és időm engedte. Majd később rákaptam a sorozatokra és ez az út vezetett valahogyan az animék és a mangák felé. Következett a japán kultúra és vele együtt a nyelv is, így ezt tanulgatom a szabadidőmben. De ugyanúgy nagyon érdekel még a manhwa és a manhua. Leginkább a thriller/horror, yaoi, dráma félék érdekelnek, de bármit elolvasok és megnézek.

Sticky-min

Sticky

Sziasztok! Engem az animék világa már csepp gyermekként megfertőzött. Mikor a szüleim beléptek a helyi videótékába már tudták, hogy az Ezüst nyíl tuti lekerül polcról. Utána jött az Animax és utódai. Viszont telhetetlen voltam így elkezdtem kutatni az internet bugyraiban, és elém tárult ez a fantasztikus világ. Egyre több animét ismertem, néztem meg, rengeteg mangát olvastam. Az elsők között volt a Junjou Romantica, ami még mindig örök kedvenc. Szóval korán belecsaptam a lecsóba, és bele is ragadtam.

Szaszilla

Szaszilla

Sziasztok! Hosszabb – rövidebb ideig, mindig is jelen volt/van az életemben a manga és az anime. Erre az oldalra is úgy keveredtem, hogy egy mangát kerestem, és végül itt ragadtam. Mikor láttam, hogy segítséget keresnek, gondoltam így viszonozhatom egy kicsit a sok munkát, amit a csibék ebbe az oldalba fektettek. Remélem sokáig fogunk még együtt dolgozni! 🙂

error: Védett tartalom!