Sankaku Mado no Sotogawa wa Yoru

Sankaku Mado no Sotogawa wa Yoru

TERVEZETT!

Mikado Kousuke egy könyvesbolti eladó, aki fiatalkora óta szellemeket lát. Hogy erre a képességére se az emberek, se a szellemek ne jöhessenek rá, megtanulta figyelmen kívül hagyni őket. Igyekszik normális életet élni, már amennyire körülményei engedik. Aztán egy napon összetalálkozik Hiyakawa Rihitóval, amelynek köszönhetően egycsapásra megváltozik az élete. A férfi azt állítja, hogy képes szellemeket űzni, és különféle misztikus ügyek megoldásához Mikado segítségét kéri.

Habár az anime shounen-ai besorolást kapott, a manga ismeretében előre jelzem, hogy a mű nagyon-nagyon-nagyon lájtos. Hacsak direkt rá nem mennek erre a vonalra és el nem túlozzák, akkor inkább egy misztikus anime lesz belőle szuper szinkronszínészekkel és érdekes történettel!

Hiyakawa Rihito – Hatano Wataru
Mikado Kousuke – Shimazaki Nobunaga
Kukae Keita – Saitou Souma
Hiura Erika – Anzai Chika
Sakaki Kazuomi – Suwabe Junichi
Hanzawa Hiroki – Mikami Satoshi

“Sankaku Mado no Sotogawa wa Yoru előzetes” bejegyzéshez 15 hozzászólás

  1. Te jóó èg, teljesen magával ragadott a hangulata, annyira tetszik már az előzetes hogyár könnyekel etetem az egereket😂😅de most tènyleg, ha ez a hangulat megmarad akkor attól függetlenül hogy kevès benne a shounen ai-os rèsz, akkor is nagyon tetszene szerintem ès nálam ritla az ilyen…. ♡Köszönöm az előzetest♡

    • Igen, elsősorban a hangulata miatt voltam képtelen nemet mondani rá, nagyon-nagyon-nagyon szeretem az ilyet. xD Kevés csaj (nem titok, hogy idegbajt kapok a női seiyuuktól), szellemek, borzongás, nyomozás, titkok… A mangája is fantasztikus, (az élőszereplős film már kevésbé… ^^”,) és ha sikerül tartaniuk ezt a vonalat, akkor egy nagyon jó kis anime lesz belőle.

  2. Köszi szépen az előzetest! 🙂
    Én nagyon szeressem az ilyen misztikusos dolgokat, úgyhogy engem megvett kilóra. Na és, ha még a shounen ai is valamennyire érzékelhető lesz, annál boldogabb leszek! 😛
    Köszi előre is, hogy viszitek! Imádás van!

Szólj hozzá!

Ez a tartalom 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

error: Védett tartalom!