A mai napon bőségesen megáldottak minket a BL istenek, két bejelentés is történt. Évekkel korábban el sem tudtam volna képzelni, hogy egy szép napon ennyi animét kapunk majd. Csak kapkodom a fejem. És persze borzasztóan hálás vagyok az égnek, a kamisamáknak, a mangakáknak, a stúdióknak meg mindenkinek.

De lássuk, mi is csurrant-csöppent a mai napon.

Given (Zoku-hen)

Új film érkezik a Givenhez! Egyelőre sajnos nem sok mindent tudni, állítólag nem Mafu és Ue kapcsolatára fókuszál majd, hanem helyette Hiiragira. (A manga alapján teljesen elképzelhetőnek tartom…) Érkezett egy nagyon-nagyon-nagyon rövidke kis videó, inkább az a „nesze semmi, fogd meg jól” kategória. Az animéhez természetesen készítünk magyar feliratot, méghozzá ismét a Ricz/Ronin Factories csapatával közösen dolgozunk majd. A megjelenés dátumáról még nem kaptunk információt.

Mask Danshi wa Koishitakunai noni

A másik bejelentéssel kapcsolatban már több mindent tudok mesélni. Egy OVA-t kapunk, amelyet a manga 4. kötetéhez mellékelnek. A megjelenés dátuma október 10.

Bevallom őszintén, nagyon meglepődtem a hír hallatán, nem igazán számítottam rá. Nem mondom, a manga tényleg nagy sikernek örvend Japánban, az Animate International gondozásában angolul is megjelent (ITT megvásárolható), és nem is olyan régen kiadták hozzá a második drama CD-t is, valahogy mégsem gondoltam volna, hogy bármi többet is terveznek vele. (Na nem mintha panaszkodnék, miután a mangák és a CD-k is a gyűjteményemet gyarapítják. xD)

Külön öröm, hogy megtartják a két szinkronszínészt, Eguchi Takuyát és Kobayashi Yuusukét. (CD hallgatóként nagyon nem szeretem, amikor lecserélik a főszereplőket, úgyhogy ezért külön jár nekik a piros pont.)

De nézzük, miről is szól a történet:

Sayama nem éppen jókedvéről és közvetlenségéről híres. Mindamellett, hogy alapvetően is igyekszik kerülni az embereket, egy általános iskolában történt esemény miatt folyton maszkot visel. Ezzel próbál távolságot tartani mások és önmaga között, egyfajta védőfalat képezve.
Azonban a balszerencséjének köszönhetően az iskolában egy apró balesetet szenved és az orvosi szobában tér magához. Az ágya mellett találja az osztálytársát, Saikawát, aki ezek után egyre nagyobb érdeklődést mutat iránta és a maszk iránt. Habár a fiú nem igazán örül a hirtelen támadt figyelemnek, a közelgő vizsgáknak köszönhetően kénytelen egy igazán furcsa egyezséget kötni a másikkal…

Gyorsan lefordítottuk nektek az előzetest is, amit kaptunk.

Szólj hozzá!

“Új Given film és Mask Danshi OVA bejelentve” bejegyzéshez 57 hozzászólás