Idén télen először rendezik meg Japánban a BL FES!!-t vagyis a Boys Love Festivalt, ahol egy új BL anime, a Yes ka No ka Hanbun ka is bemutatásra kerül. Az anime az ugyanezen a címen 2014-ben kiadott light novel adaptációja (író: Ichiho Michi, illusztrátor: Takemiya Lala), amely rendkívül nagy sikernek örvend mind a mai napig. A mű még hivatalos angol fordítást is kapott (Yes, No, or Maybe Half?), és több helyen is megvásárolható.

Hosszú várakozás után végre megérkezett az első kézzelfogható információ az animéről, pár órával ezelőtt végre közzétettek egy key visualt és egy előzetest mindenki nagy örömére.

Az előzetes felfedi az anime főcímdalát (Sekai to Kakurenbo – 世界とかくれんぼ), amelyet a két főszereplőnek hangot adó seiyuu, Abe Atsushi (阿部敦) és Kawahara Yoshihisa (川原慶久) énekel, akik korábban már a light novelből készült drama CD-n is közreműködtek. A dal szövegét maga Ichiho Michi írta.

Kunieda Kei (Abe Atsushi) egy népszerű, fiatal TV bemondó, kinek a nyilvánosság felé mutatott és a valódi énje között hatalmas a különbség. Míg látszólag ő maga a tökéletesség, akit kedveskedve Hercegnek is neveznek, magában folyamatosan átkozza a körülötte lévő “inkompetens” embereket. Ezt a titkát azonban senki nem tudja.
Munka közben aztán találkozik az animátor Tsuzuki Ushióval (Kawahara Yoshihisa), aki nem sokkal később összefut Kei igazi énjével is. Ushio először nem ismeri fel az elnyűtt ruhát és arcmaszkot viselő férfit, aki, cserébe az okozott sérülésért, segíteni kényszerül.

Forrás:
https://blfes.com/
https://animeanime.global/2019/12/16/50254

Szólj hozzá!

“Yes ka No ka Hanbun ka key visual és előzetes érkezett” bejegyzéshez 5 hozzászólás

Ez a tartalom 18 éven aluliaknak nem ajánlott.