Ismét eltelt egy év, a mai nap újabb születésnapot ünnepel piciny csibecsapatunk. Bátran mondhatom, hogy tevékeny időszak áll mögöttünk, amelyben nem csak folytattuk korábban megkezdett hosszabb projektjeinket, de újabbakat is elhoztunk nektek. Ám nemcsak ilyen téren volt tartalmas az év, számos barátot szereztünk a más csapatokkal és fordítókkal közös munkák során, magyarokat és külföldieket egyaránt. Ezek az együttműködések biztosan nem maradnak abba a jövőben sem, már most újabb közös projektek vannak leegyeztetve, amelyeknek hatalmas várakozással nézünk elébe.

Köszönjük, hogy az elmúlt évben is egyre többen és többen követtetek minket, bátran mondhatom, hogy büszke kiscsibeként tekintek végig mindazon, amit a nulláról felépítettünk. Minden kezdet nehéz, és mivel nem a hájpszábosok közé tartozunk, hanem réteganiméket fordítunk, még nehezebb… Reméljük, hogy kitartásunk és törekvéseink segítenek abban, hogy egyre többen megismerjenek és minket válasszanak a jövőben. Én mindössze annyit ígérhetek, hogy a következő évben is igyekszünk mindent megtenni, hogy viszonylag gyorsan, a tőlünk telhető legjobb minőségben hozzuk el újabb fejezeteinket és részeinket.

Még egyszer köszönjük az egész éves támogatásotokat, és reméljük, hogy jövőre ugyanezen a napon ugyanitt találkozunk veletek. 🙂

Szólj hozzá!

“Kétévesek lettünk” bejegyzéshez 72 hozzászólás

 1. Drága Csibecsapat! Bár csak pár hónapja találtam Rátok, de mostanra feltétlen és odaadó hívetek lettem. Köszönöm ezt a minőségi és rendkívül színvonalas munkátokat és hogy pont olyan történeteket hoztok mint amiket én nagyon szeretek.
  Szóval, Nagyon Boldog Születésnapot és jövőre ugyanekkor ugyanígy.

 2. Sziasztok!
  Én is nem olyan régen találtam rajtol és milyen jól tettem nagyon szeretem ezt a kiscsibe közösséget.
  Azt pedig csak plana hogy veletek együtt ünneplem én is a születésnapomat szóval Boldog Születésnapot Kívánok Nektek!
  ???

 3. Én is szeretnék csatlakozni a többiekhez, és meg köszöni nektek kemény munkátokat. Sok sikert az idei évhez, remélem sok új, és régi projektet láthatunk tőletek, és tudtok piheni is eleget. 🙂 Boldog születésnapot kívánok nektek, remélem még sokáig folytatjátok a fordítást a saját és a mi kedvünkért is. 🙂

 4. Gratulalok! Koszonom a munkatokat! Egy rossz szo nem lehet ratok vagy a munkatokra, igenyes es gyors is. En magam is forditok egy ideje, manhuakat, mangat es manhwat, meg egy regenyt is, szoval tudom, mekkora szivas tud lenni es mennyi idot fogyaszthat el csupan egyetlen fejezet, ti raadasul tobben dolgoztok, sok kezen (szemen?) megy at mire kikerul. Nekunk ket perc elolvasni, nektek rengeteg munka all mogotte, nem lehet hosszabb vagy rovidebb kommentel visszaadni az oromot, a koszonetet, de csak ennyit tudunk tenni. :’)

  Egyebkent, amikor ratok talaltam, aztan kovettelek titeket egy ideje, ugyan az en munkam egyedul nem kozeliti meg a ti szinteteket, peldakepszeruek lettetek szamomra, hogy “barcsak a vegeredmeny helyesirasban, kulalakban, forditasban es fogalmazasban is olyan elmenyt nyujtana az olvasoimnak, mint a Nanashi csapata nekem”.

  Remelem, hogy meg sok evig elvezhetjuk a munkatokat! Csodalatosak vagytok! ?

  • Kedves Anhela! Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat, aranyos vagy. De azért bármennyire is törekszünk a jóra, nálunk sem tökéletes minden, hiszen emberek vagyunk… xD Pont azért is próbáljuk meg több kézen is átfuttatni a dolgokat, hogy nagyobb eséllyel vegyük észre a hibákat.
   Minden tiszteletem a tiéd, szerintem egyedül dolgozni nehezebb. Egy csapatban azért az ember általában támaszkodhat a másikra, segítséget kérhet, nincs egyedül. (Jobb esetben.) Nagyon sok kitartást kívánok neked, és remélem, sok-sok boldog pillanatot élsz át és szerzel az olvasóidnak. 🙂

 5. Nagyon boldog születésnapot kívánok a csapatnak! ❤
  Ti vagytok a legjobbak és imádás van felétek mert tényleg szívvel-lélekkel csináljátok és csupa fantasztikus dolgot hoztok nekünk és még meglepivel is mindig készültök nekünk ?
  Tiszta szívből kívánok Nektek minden jót és,hogy nagyon sokáig élvezhessük még az általatok fordított mangákat, animéket.

 6. Ugyan így hirtelen semmiféle ajándékkal nem szolgálhatok, de egy virtuális ölelést nagyon szívesen adok mindannyiótoknak, imádlak titeket <33
  Ti vagytok a legjobb csapat, akikkel valaha találkoztam, a hihetetlenül jó és minőségi munkáitok végett ki is érdemlitek ezt a "címet".
  És én is remélem, hogy jövőre is találkozhatunk :3

 7. Minden jót tudok csak kívánni nektek, köszönöm azt a sok-sok munkát és időt, amit rááldoztok a napjaitokból, hogy mindig friss és minőségi “igéket” kaphassunk!
  Nagyon boldog születésnapot kívánok és bízom benne: 1000 +1 évig élvezhetjük még ezeket a finomságokat! 😉

 8. Köszönjük, hogy vagytok nekünk! Annyira jó munkát végeztek és jobbnál-jobb mangákat, animéket hoztok el nekünk. Mindig örömmel és kíváncsian jövök fel az oldalra, hogy éppen mi újat fogok találni, vagy a régebbi mangákat olvasom el újra. Boldog születésnapot Nektek!

 9. Nagyon Boldog Születésnapot! Köszönöm szépen a sok meglepetést. Még az anime hátra van :), de a mangát már el is olvastam,…egyszerre,…mert egyszerűen nem lehetett abbahagyni :))) IMÁDNIVALÓ volt minden fejezete. 🙂