Animét kap a Tasogare Outfocus BL manga

Animét kap a Tasogare Outfocus BL manga

Néhány órával korábban jelentették be a Twitteren, hogy televíziós animét kap a Twilight Out of Focus (Tasogare Outfocus) BL manga!

A széria első kötete 2019-ben jelent meg, amelyet számos spin-off és side story követett. A két főszereplő hangját a mangához már korábban kiadott drama CD-ken is közreműködő Matsuoka Yoshitsugu (Hirano – Sasamiya, Hirano to Kagiura, Tsukishima – Hybrid Child, Mio – Umibe no Étranger) és Uchida Yuuma (Uenoyama – Given, Ash – Banana Fish, Hanzawa – Sasamiya) adja majd.

Otomo Hisashi és Tsuchiya Mao közös kollégiumi szobán osztoznak, ennek ellenére eleinte szinte tudomást sem vesznek egymásról. Mindez megváltozik, amikor összeköltözésük kilencedik napján Hisashi lebetegszik és öntudatlan, kábult állapotában lebuktatja magát szobatársa előtt, miszerint a fiúkat szereti. Habár az esetet követően szabályokat állítanak fel, valahogy mégis ez törli el a korábbi tartózkodásukat és segít nekik egyre közelebb kerülni egymáshoz. Mao szakköre azonban filmforgatásba kezd, amelynek a témája a fiúk közötti szerelem, és aminek főszerepére éppen Hisashi lesz a jelölt. Mao pedig ezek után elkezd más szemmel tekinteni szobatársára…

A megjelenés időpontja még ismeretlen!

Szólj hozzá!

“Animét kap a Tasogare Outfocus BL manga” bejegyzéshez 25 hozzászólás