Az oldal tulajdonosainak kötelezettségei

– Az oldal tulajdonosai kötelezettséget vállalnak a személyes adatok törvényes előírások szerinti kezelésére. Azokat harmadik fél számára nem adják át, és csak a működéshez szükséges legminimálisabb módon hasznosítják.

– Az oldal tulajdonosai kötelezettséget vállalnak arra, hogy a https://nanashi.hu oldalt legjobb tudásuk szerint üzemeltetik, törekednek annak hibamentes fenntartására és hibátlan működtetésére.

– Az oldal tulajdonosai kötelezettséget vállalnak továbbá arra is, hogy amennyiben fióktörlése kérelem érkezik, annak végrehajtását az email beérkezésétől követően 72 órán belül végrehajtják.

Az oldal tulajdonosainak jogai

– Az oldal tulajdonosainak jogukban áll jelen oldalon foglalt kötelezettségek és szabályok bármikori, egyoldalú módosítására, és ezen változásokról a felhasználót egy ideiglenes, új hír formájában tájékoztatják.

– A felhasználó nem szabályszerű viselkedése esetén az oldal tulajdonosainak jogukban áll a felhasználó ideiglenes tiltása vagy fiókjának figyelmeztetés nélkül törlése.

– Az oldal tulajdonosainak jogukban áll bármikor, figyelmeztetés nélkül bármilyen tartalom eltávolítása az oldalról.

A felhasználó kötelezettségei

– A felhasználó köteles regisztrációkor minimálisan egy felhasználónevet és egy email címet megadni. Ezekkel az adatokkal az oldal tulajdonosai semmilyen formában nem élnek vissza, harmadik fél számára nem adják ki.

– A felhasználó köteles az oldalt rendeltetésszerűen használni, a szabályzatot és irányelveket maradéktalanul betartani. Ezen kötelezettségek megszegése a felhasználói fiók ideiglenes tiltását vagy akár végleges törlését vonhatják maguk után.

– A felhasználó köteles az oldal tartalmát csakis és kizárólag saját célra felhasználni, azokat harmadik fél számára nem kiadni/eladni, és a tartalmat más oldalon nem bemutatni.

– A felhasználó köteles az oldalon lévő életkori, műfaji figyelmeztetéseket figyelembe venni, az ennek elmulasztása során keletkező érzelmi, lelki hatásért az oldal tulajdonosai semmilyen felelősséget nem vállalnak.

A felhasználó jogai

– A felhasználónak jogában áll bármikor a felhasználói fiókjának törlését kérni, amikor annak szabályzatával vagy tartalmával nem ért egyet. Ezen igényeket a [email protected] email címen kérjük jelezni.

– A felhasználónak jogában áll az oldalon lévő tartalmat használni, az oldal tartamához a különböző fórumokon illő, emberi módon hozzászólni.