You dont have javascript enabled! Please enable it!

Kuro Gal ni Natta kara Shinyuu to Shitemita ajánló

Kuro Gal ni Natta kara Shinyuu to Shitemita ajánló

Kuro Gal ni Natta kara Shinyuu to Shitemita ajánló

Egy szezonos animét szeretnék ajánlani nektek, amely habár nem teljesen tartozik bele a boys’ love kategóriába, de amelyben a hentai félúton találkozik a yaoival. Ugyanis történetünk egyik főszereplője egy olyan srác, aki mindenestül megtapasztalja a női létet.

Kuro Gal ni Natta kara Shinyuu to Shitemita-min

Shion és Rui két nőcsábász, akik együtt járnak mindenfelé csajokat felszedni. Egy tengerparti randi alkalmával főhőseink a kiválasztott hölgyekkel éppen elvonulnak egy laza kufircra, amikor is Shion jelöltje egyik pillanatról a másikra hívást kap a pasijától és lelép. Ám még mielőtt szöszkénk nagyon elszomorodhatna, megjelenik egy másik csaj. Belibbenő lánykánknak azonban nem ugyanolyan huncutságon jár az esze, mint Shionnak. Inkább vallja a “pasikhoz a gyomrukon keresztül vezet az út” elvet, és megetett valamit tettrekész (szexrekész) alanyukkal, aminek köszönhetően sikeresen le is veszi a lábáról. Szó szerint.

Miután szőkeségünk magához tér, meglepődve veszi észre, hogy a lába között egy testrésszel kevesebb, viszont máshol eggyel több van neki. A bosszúszomjas boszorkánynak köszönhetően ő maga is nőneművé vált, ami érthető módon lesokkolja expasinkat. Hogy a helyzet még bonyolultabb legyen, szinte azonnal feltűnik Rui, aki seperc alatt kikezd nővé változott haverjával.

Kuro-gal-2

Mondanom sem kell, hogy mivel hentai és yaoi keverékéről van szó, a történések nem érnek véget ennyivel. A japán cenzúrának hála azonban csak a megszokott kikockázott testrészeket kapjuk.
Az anime inkább a női közönséget célozza meg, még akkor is, ha félig hentai. Rui nagyon menő, az a fajta pasi, akire a lányok többsége is vágyik. Shion pedig még lányként is elég vagány, nem az a szendeszűz vagy éppen hatalmas kurva, ahogyan a férfiaknak szóló hentai animékben a női karaktereket ábrázolni szokták.

És bizony nem csak a női-férfi vonalon figyelhetjük meg kettejük egymásra találását. A manga alapján megjósolható, hogy a későbbiek folyamán bizony a fiú Shion sem fog kimaradni a jóból, a kettejük kapcsolata nem merül ki a fogdosásnál, és Rui igazi férfiként bizony beteszi, amit be kell tennie. (Hogy ez az animében benne lesz-e, attól függ, hogy meddig jutnak el a fejezetek feldolgozásában.)

Kuro-Gal-3

Az animét eléggé meghúzták a mangához képest, ezt sajnos már előre sejteni lehetett abból is, hogy az AnimeFesta égisze alatt készült. A rövid részek nem adnak rendesen időt arra, hogy kibontsák a történetet, és még a szexjelenetek is eléggé elsietettek. Ennek ellenére valahogy megvan a maga bája, és habár a világot nem fogja megváltani, mégsem éreztem kidobott pénznek/időnek. A szituáció eléggé szokatlan, a karakterek jól visszaadják az eleinte kissé nemtörődöm, csajozós srácokat, ugyanakkor ahogy halad a történet, egyre több érzelmet lehet felfedezni bennük.

Lessetek bele ti is. 🙂

Szólj hozzá!

Ez a tartalom 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

error: Védett tartalom!