Kuro Gal ni Natta kara Shinyuu to Shitemita ajánló

Kuro Gal ni Natta kara Shinyuu to Shitemita ajánló

Egy szezonos animét szeretnék ajánlani nektek, amely habár nem teljesen tartozik bele a boys’ love kategóriába, de amelyben a hentai félúton találkozik a yaoival. Ugyanis történetünk egyik főszereplője egy olyan srác, aki mindenestül megtapasztalja a női létet.

Kuro Gal ni Natta kara Shinyuu to Shitemita-min

Shion és Rui két nőcsábász, akik együtt járnak mindenfelé csajokat felszedni. Egy tengerparti randi alkalmával főhőseink a kiválasztott hölgyekkel éppen elvonulnak egy laza kufircra, amikor is Shion jelöltje egyik pillanatról a másikra hívást kap a pasijától és lelép. Ám még mielőtt szöszkénk nagyon elszomorodhatna, megjelenik egy másik csaj. Belibbenő lánykánknak azonban nem ugyanolyan huncutságon jár az esze, mint Shionnak. Inkább vallja a “pasikhoz a gyomrukon keresztül vezet az út” elvet, és megetett valamit tettrekész (szexrekész) alanyukkal, aminek köszönhetően sikeresen le is veszi a lábáról. Szó szerint.

Miután szőkeségünk magához tér, meglepődve veszi észre, hogy a lába között egy testrésszel kevesebb, viszont máshol eggyel több van neki. A bosszúszomjas boszorkánynak köszönhetően ő maga is nőneművé vált, ami érthető módon lesokkolja expasinkat. Hogy a helyzet még bonyolultabb legyen, szinte azonnal feltűnik Rui, aki seperc alatt kikezd nővé változott haverjával.

Kuro-gal-2

Mondanom sem kell, hogy mivel hentai és yaoi keverékéről van szó, a történések nem érnek véget ennyivel. A japán cenzúrának hála azonban csak a megszokott kikockázott testrészeket kapjuk.
Az anime inkább a női közönséget célozza meg, még akkor is, ha félig hentai. Rui nagyon menő, az a fajta pasi, akire a lányok többsége is vágyik. Shion pedig még lányként is elég vagány, nem az a szendeszűz vagy éppen hatalmas kurva, ahogyan a férfiaknak szóló hentai animékben a női karaktereket ábrázolni szokták.

És bizony nem csak a női-férfi vonalon figyelhetjük meg kettejük egymásra találását. A manga alapján megjósolható, hogy a későbbiek folyamán bizony a fiú Shion sem fog kimaradni a jóból, a kettejük kapcsolata nem merül ki a fogdosásnál, és Rui igazi férfiként bizony beteszi, amit be kell tennie. (Hogy ez az animében benne lesz-e, attól függ, hogy meddig jutnak el a fejezetek feldolgozásában.)

Kuro-Gal-3

Az animét eléggé meghúzták a mangához képest, ezt sajnos már előre sejteni lehetett abból is, hogy az AnimeFesta égisze alatt készült. A rövid részek nem adnak rendesen időt arra, hogy kibontsák a történetet, és még a szexjelenetek is eléggé elsietettek. Ennek ellenére valahogy megvan a maga bája, és habár a világot nem fogja megváltani, mégsem éreztem kidobott pénznek/időnek. A szituáció eléggé szokatlan, a karakterek jól visszaadják az eleinte kissé nemtörődöm, csajozós srácokat, ugyanakkor ahogy halad a történet, egyre több érzelmet lehet felfedezni bennük.

Lessetek bele ti is. 🙂

Szólj hozzá!

“Kuro Gal ni Natta kara Shinyuu to Shitemita ajánló” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Ez a tartalom 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

error: Védett tartalom!