Boldog csirkét! Öhm… Csibét. Hmm… Még mindig nem jó. Áááá! Boldog nyuszit mindenkinek!

Kiscsibénk hazalátogatott az ünnepekre, hogy egy kis időt a családjával tölthessen. Hogy ne legyünk nélküle magányosak, megkérte egy nagyon jó barátját, ugorjon be helyette. Úgyhogy az a megtiszteltetés ért minket, hogy az ünnepek alatt Nyuszi vigyázza majd a kis kapunkat.

És miután az elmúlt időszakban biztosan mindenki keményen böjtölt a húsvétra készülve, egy kisebb habzsi-dőzsivel készültünk nektek. Mától egészen hétfőig minden egyes nap érkezik valami apróság az oldalra, tehát érdemes lesz visszatérni hozzánk.

Továbbá! Mint tudjátok, nagyon óvatosak vagyunk, amikor tartalommegosztásról van szó. Az utóbbi időben szinte teljesen eltűntünk a Facebookról is, amely – valljuk be – szerves részét képezi az animés kultúrának. A leállásunk alatt újabb problémával szembesültünk, néhány helyen nem vagyunk szívesen látott vendégek, a velünk kapcsolatos üzenetek egy része törlésre került. Nagyon sokáig gondolkodtunk rajta, érveket sorakoztattunk fel pro és kontra, végül arra a következtetésre jutottunk, hogy kissé megváltozott körülmények között, de visszatérünk a platformra.

Hogy ez mit is takar pontosan? Csináltunk egy privát csoportot, ahol kissé biztonságosabban posztolhatunk, és kevésbé kell attól tartanunk, hogy megtalálnak minket. DE! A csoport nem kifejezetten a projektjeinkről fog szólni terveink szerint. Nagyon sokszor előfordult, hogy szívesen megosztottunk volna veletek egy apróbb hírt, egy jó képet, vagy csak elbeszélgettünk volna egy-egy műről, amire jelenleg nincs lehetőségünk. A csapat elsősorban BL témával foglalkozik majd, másodlagosan értesítünk titeket arról is, ha új fejezet vagy rész elérhető az oldalunkon.

Reméljük, sokan csatlakoztok a YCC – Yaoista Csibék Csapatához, amelyet ezen a linken találhattok meg: Yaoista Csibék Csapata.

Nem is szaporítjuk tovább a szót, mindenkinek kellemes pihenést a hosszú hétvégére!

Szólj hozzá!

“Kellemes húsvéti ünnepeket!” bejegyzéshez 70 hozzászólás

  1. Kellemes húsvéti ünnepeket és boldog nyuszi(ka)t kívánok az egész csapatnak! 🙂 🐰 ( a név engem
    kötelez 😀 )
    Hála és köszönet a sok-sok szuper fejezetért, amivel megajándékoztatok minket! ❤️❤️❤️
    Mivel egy ideje élni sem volt időm, nemhogy szórakozásból/kikapcsolódásból leülni a gép elé, most tényleg igazi habzsi-dőzsi van számomra az oldalon! Ti vagytok a legjobbak! ❤️❤️❤️

  2. Nektek is nagyon kellemes Ünnepeket kívánunk! Köszönjük a kitartó és töretlen munkátokat. A csoportban pedig feltétlenül ott a helyem! Örülök, hogy visszatértek arra a platformra is, bár nem értem ezt a nem szívesen látott vendég dolgot és a veletek kapcsolatos ellenérzéseket. Biztosan visszajövök minden nap (amúgy is jövök szinte 😀 )

  3. Boldog Nyulat Nektek és minden olvasónak! Töltődjön fel mindenki a hosszú hétvégén amennyire csak lehet! Köszönöm, hogy most is megleptek minket minden finomsággal! Azért ti is pihenjetek és habzsizzatok a húsvéti finomságokból!