Helyzetjelentés

Sziasztok!

Egy kissé rendhagyó dologgal kapcsolatban írunk nektek, ugyanis a csapatunk egy nagy változásra szánta el magát.

Nem tudjuk, hogy mennyire vagytok tisztában a nemzetközi helyzettel, azonban az utóbbi időben egyre több fordítócsapat volt kénytelen bezárni a kapuit Magyarország határain kívül. Letiltani a külföldi országokat manapság sajnos nem sokat ér, VPN-nel bárki, bármikor, bárhonnan, bármihez hozzá tud férni.

Hogy elkerüljük a problémákat és megelőzzünk egy esetleges bezárást, arra jutottunk, hogy az oldal tartalma csak és kizárólag a regisztrált felhasználóknak lesz látható a továbbiakban.

Sajnos ez azt jelenti, hogy ha valaki feljön hozzánk, nem fogja megismerni a tevékenységünket és nem fog felregisztrálni. Úgyhogy kérünk titeket, segítsetek, hogy szájhagyomány útján terjedhessünk tovább a hazai rajongók körében.

“Helyzetjelentés” bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Lehet hogy én vagyok vaksi, de hova tűnt a kijelentkezés-bejelentkezés helye?
  Mert most ugye be vagyok jelentkezve, de ki szktam, és most nem találom, hol tegyem… Na és persze szeretnék majdd visszajelentekzni is, ha jüvük..
  Merre keresgéljek?

 2. Nekem az jutott először eszembe, de lehet butaság, mert nem nagyon értek ahhoz, hogy mi látszik, és mi nem ha még nem regisztráltam… Szóval lehetne egy kezdőképernyő, ahol pár szóval bemutatkozhatnátok, általánosságban. Így ha valakinek felkeltitek az érdeklődését, az továbblépésként regisztrálhat az oldalra.

  • Nekünk is az a legfőbb problémánk, hogy amíg nem tudja valaki, mivel foglalkozunk, addig nem fog felregisztrálni. Aki információt keres arról, hogy mivel foglalkozunk, az meg is fogja találni, csak kevésbé nyilvánvalóan.
   Sajnos az emberek többsége általában nem veszi a fáradtságot, hogy szétnézzen valahol, ha nem egyértelmű a számára minden.
   De nincs mit tenni, ha a két rossz közül kell választani, akkor még mindig inkább ezt. 🙂

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!