A napokban szembejött velünk egy saját készítésű bl animáció, amely egy depressziós irodai alkalmazott és egy egyetemi diák kapcsolatát mutatja be 2-3 perces részekben. A videók nem szinkronosak, csak egy gyönyörű zene szól alattuk, így bátorítok mindenkit, hogy nézze meg, kövesse a készítőket, akik jelenleg is dolgoznak a következő részeken.

Az animációt @zdily1314 készítette, még a zenéért @schoolsayonaraa a felelős, Twitteren bárki követheti őket. Külön érdekesség, hogy különféle rövid videókat is megosztanak, hogy egy-egy jelenet hogyan is néz készítés közben.

A készítőket megkereste egy csapat is, hogy gyártanának a sorozathoz szinkront, és az első rész már elérhető, ha valaki nagyon szeretne a videó alatt hallani valamit. De szerintem anélkül is tökéletesen érthető.

Figyelem! A videó NEM szexuális jellegű, azonban érzelmeket felkavaró jeleneteket tartalmaz. Fogyasztása csak saját felelősségre!

A találkozás

A sötétségbe

A távolság

Az alma

A papír repülő

A zuhanás

A tüzijáték

Szívdobbanás

“Hikari – be my light” bejegyzéshez 8 hozzászólás

  1. Fájdalmasan gyönyörű, szívszorító és keserédes. De a végén most mi történt az egyetemista srácunkkal? Mert… nem értem, de úgy érzem, nem jó dolog.
    Mellesleg vajon hányan húznának vissza bárkit, egy idegent, ha ki akar ugrani egy vonat elé? Szerintem nem sokan. Magamat ismerve, én biztosan igen, márcsak azért is, mert nem akarnám látni, hogy előttem üssön el valakit egy jármű. És ki tudja, lehet, hogy pont ezzel teszel neki jót. De lehet, hogy nem. Ez a kis történet nehéz, mégis komoly és fontos kérdéseket feszeget, de nem tolja túl.

Szólj hozzá!

Ez a tartalom 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

error: Védett tartalom!