Animeadaptációt kap a 30-sai made Doutei dato Mahoutsukai ni Nareru Rashii, avagy a Cherry Magic! Thirty Years of Virginity Can Make You a Wizard?!

Ez nagyon is várható volt már egy ideje, biztos vagyok benne, hogy egy csepp meglepetést sem okozott azoknak, akik ismerik a történetet! Számtalanszor feldolgozták már, van hozzá manga, drama CD és live action is, csak az anime maradt ki eddig a szórásból. (Pont a hetekben jósoltam én is, hogy lassan sorra kerül, és tessék…)

A drama CD-s seiyuukat (Satou Takuya és Abe Atsushi) lecserélték, az animében Suzuki Ryouta és Kobayashi Chiaki adja majd a két főszereplő hangját. (Személyes véleményem, hogy habár imádom SatoTakut és Abe Atsushit, szerintem az új szinkronszínészek is kitűnőek és alig várom, hogy halljam őket! 😍 Chiaki hatalmas kedvencem, nagyon örülök, hogy ő kapta meg Adachi szerepét.)

Epekedve várunk minden további információt a megjelenésről!

Van egy legenda, amely szerint varázserőre tesz szert az az ember, aki még 30 éves korára is szűz. Az egyszerű irodai alkalmazottként dolgozó Adachi éppen ebben a cipőben jár, és meglepő módon tapasztalja, hogy a szóbeszéd tényleg igaz. Ugyanis a 30. születésnapja után képessé válik arra, hogy meghallja mások gondolatait, ha megérinti őket.

Ami még elképesztőbbé teszi számára az egészet, hogy éppen ennek a képességének köszönhetően sikerül rájönnie, hogy munkatársa, Kurosawa, gyengéd érzelmeket táplál íránta. Ahogy egyre több időt töltenek együtt, Adachi kezdeti pánikja is lassan a semmivé lesz.

Kapcsolódó bejegyzés: Cherry Magic! hírek és dátum

Szólj hozzá!

“Animét kap a Cherry Magic!” bejegyzéshez 28 hozzászólás

  1. Hmmm, érdekesen hangzik. Felnőtt közeg, szóval remélem összetettek lesznek majd a karakterek jellemvonásai, ahogy a történet is. Kíváncsian várom hát, mi sül ki belőle, lehet addig fellapozom a mangáját is. Úgyis kerestem valamit, amit olvashatok (a ti fordításaitokon túl persze), míg várok a következő Saezuru tori wa habatakanai fejezetre.