Egyévesek lettünk

bday boy-min

Elérkezett ez a pillanat is, egyéves lett kicsiny csapatunk. Köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott ez alatt az idő alatt. Tényleg nagy dolog ez a számunkra, hiszen a Mo Dao Zu Shi fordításának elvesztése után komoly károkat szenvedtünk, sokan elhagytak bennünket, és már-már a bezárás veszélye fenyegetett minket. Valahogy mégis túléltük, sőt, az utóbbi időben elképesztően sokan regisztráltatok fel hozzánk.  

Két csapattagunk is úgy ítélte meg, hogy mégsem kívánja szabadidejét fordításra/lektorálásra áldozni és hagyott itt minket. (Ezért is mondjuk mindenkinek, hogy gondolja át, mielőtt ilyesmire adja a fejét, mert habár nekünk is megvan az életünk, sajnos az ilyenfajta tevékenység némi önfeláldozással is jár…)

Rengetegen írtatok, hogy megköszönjétek a munkánkat, vagy hogy mangát ajánljatok nekünk. Mindenkinek köszönjük szépen a megkeresést, hálásak vagyunk, hogy billentyűzetet ragadtatok és visszajelzést adtatok.

Születésnapi ajándékként pedig fogadjátok sok szeretettel az új projektünket, a „Here U Are”-t, amelynek fordítását többen is kértétek.

“Egyévesek lettünk” bejegyzéshez 26 hozzászólás

 1. Boldog szülinapot!!! 🎂💐
  Gratulálok nektek🙂remek munkát végeztek, le a kalappal. Köszönet az eddigi munkátokért és még sok ilyen évet kívánok nektek. Csak Így tovább 👍
  Sok sikert a továbbiakban is 💕

 2. Ünnepeljük együtt a Nanashi 81. születésnapját, a 2081. szeptember 3.-án Magyarországról is látható teljes napfogyatkozással. 😀
  Ki fogok tartani mellettetek, bármi jöjjön is. (Érdekes, mert én pont a Mo Dao Zu Shi körüli herce-hurca után regisztráltam fel – egy meg nem nevezett könyves oldalon elejtett hozzászólásnak köszönhetően -, amikor még azt sem tudtam, eszik e vagy isszák azt az univerzumot, de mivel yaoi: kellett. XD)
  Félre a poénnal.

  Minden jót kívánok nektek ezen a jeles napon is, remélem tényleg sokáig élvezhetjük még munkátok gyümölcsét. Sok sikert, jó csapatot, lehengerlő történeteket, kitartást és csupa, csupa szépet az élet minden területén. 🙂

 3. Boldog születésnapot!
  Nagyon köszi hogy fordítotok! Miután a yaoi orden nem rakott fel videókat, azt hittem nem fogok tudni nézni semmi ilyen típusú animét magyarul, de hála nektek, ez nem így lett. Köszönjük szépen a sok munkát!ฅ’ω’ฅ❤
  És köszi a here u are t is, egyik kedvencem😊🥰

 4. Boldog süti napot! ❤
  Köszönöm az eddigi munkátokat. Szerintem 2 projekten kívül már mindent elolvastam/megnéztem az oldalon. A Here U Are-t már a BL korszakom kezdetén is kerestem, hátha van valahol fordítás belőle, de nem találtam sehol és, amikor láttam, hogy ott van a tervezettek között nagyon örültem neki.
  Igazság szerint én is a Mo dao zu shi miatt kerültem az oldalra, de még azóta is itt vagyok és nem is tervezek lelépni.
  Sok sikert a továbbiakban is❤

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!