A tegnapi napon újabb apróságokat kaptunk a Sasamiya február 17-én érkező animéjéhez, amelyeket ismételten Souma és Shiraimu (a Miyano és Sasaki hangját adó két szinkronszínész) fedett fel egy élő közvetítés során. (A videó megtekinthető a YouTube-on: https://www.youtube.com/live/s_v0PMA4gWg).

Először is érkezett némi információ a várható filmről, kaptunk egy rövidke ismertetőt: A tél beálltával Sasaki a felvételi vizsgákra készül, amely után egyből elérkezik számára a ballagás ideje. Miközben Miyano nagyon is tudatában van annak, hogy milyen fontos ez az időszak a másiknak, rendkívül nagyra értékeli azt az időt, amelyet még együtt tölthetnek a közös iskolába járva…

Aztán a korábban már ismert key visual mellé most érkezett egy újabb is. Nektek melyik a kedvencetek?

Bejelentették továbbá, hogy az anime főcímdalát a már sorozatból is jól ismert Miracle Chimpanzee fogja előadni, a dal a MARCH (március) címet viseli. Érdemes megjegyezni, hogy már maga a szám is az anime témáját erősíti, ugyanis a japán tanév végére, a ballagási időszakra, az iskolából való kilépés időpontjára utal, amely Japánban pontosan márciusban van. (A tanév áprilisban kezdődik.) Stílusában és hangulatában nem túl meglepő módon erősen hajaz a korábbi openingre, a Mabatakira. Ti is bele tudtok hallgatni, ugyanis megosztottak velünk egy rövidke ízelítőt. A dal a film többi zenéjével együtt február 15-én fog megjelenni.

Ééééééééééééééés, kaptunk egy rendes előzetest is a filmhez, amely végre többet mutat a srácokból. A trailer végén pedig néhány képkocka erejéig bepillantást nyerhetünk a Sasamiyával egyidőben érkező Hirano to Kagiurába is.

Ismételten felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a február 17-ei bemutató Japánra vonatkozik. Egyelőre nincs információ arról, hogy az animék felkerülnek-e valamelyik streaming szolgáltató oldalára, vagy esetleg meg kell várni egy blu-ray megjelenését, hogy Japánon kívülre is eljuthassanak. Amint bármi újat tudunk, jelezni fogjuk.

Szólj hozzá!

“Sasaki to Miyano és Hirano to Kagiura hírek” bejegyzéshez 44 hozzászólás