Yes ka No ka Hanbun ka magyar feliratos előzetes

Yes ka No ka Hanbun ka

A csapatunk egyik legjobban várt animéje a 2021-es évre kétségkívül a Yes ka No ka Hanbun ka. Aki olvasta a regényt (digitálisan megvásárolható itt), már tisztában van vele, hogy egy rendkívül szórakoztató történetet kapunk majd. Aki pedig a drama CD-t is ismeri, azt is tudja, hogy a két seiyuu (Abe Atsushi és Kawahara Yoshihisa) nagyszerűen alakították Kei és Ushio alakját. 

Japánban már lezajlott a film bemutatója, sajnos azonban mi még továbbra sem tudunk semmit arról, hogy mikor és hogyan jut majd el hozzánk az anime.

De addig is fogadjátok sok szeretettel a magyar feliratos előzetesét, amelyet Haru és Misa (HaMi Team) közreműködésével hoztunk el nektek. 🙂 Jó szórakozást!

Kunieda Kei (Abe Atsushi) egy népszerű, fiatal TV bemondó, kinek a nyilvánosság felé mutatott és a valódi énje között hatalmas a különbség. Míg látszólag ő maga a tökéletesség, akit kedveskedve Hercegnek is neveznek, magában folyamatosan átkozza a körülötte lévő “inkompetens” embereket. Ezt a titkát azonban senki nem tudja.
Munka közben aztán találkozik az animátor Tsuzuki Ushióval (Kawahara Yoshihisa), aki nem sokkal később összefut Kei igazi énjével is. Ushio először nem ismeri fel az elnyűtt ruhát és arcmaszkot viselő férfit, aki, cserébe az okozott sérülésért, segíteni kényszerül.

“Yes ka No ka Hanbun ka magyar feliratos előzetes” bejegyzéshez 6 hozzászólás

Szólj hozzá!

Ez a tartalom 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

error: Védett tartalom!